Новини

Уважаеми приятели и абонати на сп. „Практично земеделие” и сп. „ Практично ръководство за цветя и градини”,

2020-03-17 

Препращаме Ви писмона Агенция ДОБИ ПРЕС, в което се казва: „Във връзка с усложената обстановка в последните дни и седмици бихме искали да Ви уведомим, че Доби Прес ЕООД продължава да работи, спазвайки всички препоръки на медиците, целящи предпазване от вируса COVID-19. „

Вие, нашите абонати на изданията ни, чрез коректния разпространител ДОБИ ПРЕС, разбира се, и чрез „Български пощи”, сте напълно защитени от временните затруднеия, и ще ги получавате навреме.
Както знаете, абонаментът за сп. „Практично земеделие” и сп. „Практично ръководство за цветя е градини”  в ДОБИ ПРЕС е текущ, ежедневен и винаги може да го направите

От ДОБИ ПРЕС съобщават: „ С оглед на безопасността за здравето на Вас (клиентите) и нашите служители, препоръчваме да извършвате плащанията за Вашите поръчки по някой от следните начини на: 
www.dobipress.bg.;Дебитна или кредитна карта; ePay;

 Абонамент може да направите и в редакцията,  с директен превод в банковата ни сметка. Единична цена за 1 брой: сп. „Практично земеделие” – 3,00 лв; Цена за 1 брой от сп. „Практично ръководство за цветя и градини” – 2,00 лв. За оставащите месеци, моля, изчислете общата сума.

Банковата ни сметка е:

получател: Вектор Тера ЕООД

Банка ДСК ЕАД, ф.ц. Бели Брези-София

IBANBG68 STSA93000021584179

BIC: STSABGSF

 Моля, посочете точния си пощенски адрес за получаване на списанията.

Фирмата е регистрирана по ЗДД; за фактура изпратете данните на e-mail:pzd@mail.bg

Подробности за абонамент в редакцията: 0888 58 54 68

 Яна Брезовска, издател