Новини

John Deere придоби Harvest Profit, компания за софтуер за рентабилност на ферми

2020-11-13 

В публикация от 12 ноември 2020 г. на платформата за онлайн новини за земеделието AgWeb,  се съобщава, че американската компания John Deere – един от световните лидери в производството на трактори и селскостопански машини, е придобила Harvest Profit, компания за софтуер за рентабилност на ферми, базирана в Fargo, Северна Дакота, САЩ.

Лидерите на John Deere казват, че тази целта на придобиване е компанията да предоставя технология, която осигурява на фермерите да вземат решения, основани на данни, се казва в съобщението.

„Harvest Profit надгражда целта на John Deere да предостави авангардни технологични решения, които дават възможност на нашите клиенти да вземат по-информирани решения“, заявява Лейн Артър, вицепрезидент по цифровизация, приложения и анализи в John Deere в съобщението към новината. „Този ​​софтуер осигурява финансова видимост на клиентите за техните операции, позволявайки им уверени и активни управленски решения, които ги правят по-печеливши и устойчиви.“

Harvest Profit е основана през 2015 г. от Ник Хороб и компанията се е фокусирала върху софтуер за проследяване на разходите и печалбата във фермата. 

(ПЗ)