Новини

Остават броени дни за абонамент за сп. «Практично земеделие» до края на 2015 г.

2015-06-02 

Само до 15 юни т. г. може да се абонирате  или да продължите абонамента си за оставащите 4 броя на сп. „Практично земеделие”, които ще се отпечатат до края на 2015 г. Единствено абонаментът в клоновете и пощенските станции на „Български пощи” Ви дава сигурност, че ще получавате изданието редовно и безпроблемно.

Следващите броеве до края на годината  ще бъдат отпечатани,  съответно: юли – бр.7, август – бр. 8, септември (септ./окт.)  – бр. 9, и през ноември  - бр. 10 (ноемв./декемв.), като информацията в сборните броеве обхваща технологичните процеси в сезона.  Корична цена за 1 бр. – 3,00 лв.

                                 Каталожен № 1608

Абонамент – 4 броя - юли, август, септември, ноември – 12,00 лв.

                                                   ххх

В същия срок може да се абонирате и за другото ни месечно списание за хоби-градинари -  Практично ръководство за цветя и градини”.Изданието е самостоятелно приложение на сп. „Практично земеделие” и е предназначено за цветари, собственици на фамилни градини и всички, които се занимават с декоративно градинарство и производство на зеленчуци, грозде и плодове за домашното стопанство. Излиза в началото на всеки текущ месец. Корична цена – 2,00 лв.

 

                Каталожен № 1611

Юли – Септември – 3 бр. – 6,00 лв.

 

Юли – Декември –    6 бр. -  12,00 лв.