Новини

На 24 февруари се открива АГРА 2016, заедно с Винария

Международната селскостопанска изложба АГРА е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа. Нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година.

АГРА се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Селскостопанската академия. Одобрена е от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI) - доказателство, че се организира според световните стандарти.

Изложбата е част от МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ, чието начало бе поставено през 2015 година. Той включва седем изложения, представящи селското стопанство, хранителната и винената индустрия, винения и кулинарния туризъм. Новият формат привлича повече посетители специалисти и създава по-добри маркетингови възможности за участниците.

В РАМКИТЕ НА АГРА се провеждат и  Специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра“. Паралелно се организира Международна изложба за пчеларство АПИ БЪЛГАРИЯ

АГРА 2016 СЕ ПРОВЕЖДА СЪВМЕСТНО И С:

  • Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ
  • Международната изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ
  • Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ
  • Изложбата на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ

 

СЪПЪТСТВАЩАТА ПРОГРАМА е наситена с разнообразни делови прояви, свързани с проблемите и тенденциите в агробизнеса.