Цветя и градини

НАГРАДИ в конкурса «Пролетна градина»

2014-07-02 

Отдавна журито на списание «Практично ръководство за цветя и градини» не е било толкова затруднено в избора на най-добрите пролетни градини, снимки от които нашите читатели ни изпращат вече 4 месеца –март, април, май и юни 2014 г.. От хубави, по-хубави градини с интересен дизайн, любопитни хумвания и най-важното – растения отгледани с голяма любов. Благодарим на многобройните си читатели, които участваха в конкурса «Пролетна градина». Журито определи следните печеливши градини:

 

Първа награда – целогодишен абонамент за сп. «Практично ръководство за цветя и градини» се присъжда на Марина Петрова от с. Нова Черна, обл. Силистра;

Втора награда – шестмесечен абонамент за списанието получава Силвия Ангелова, с. Люлин, община Перник;

Трета награда – тримесечен безплатен абонамент за списанието, получават: Рада Димитрова-Бояджиева, от гр. Пловдив и Мария Фотева от гр. Любимец;

 

Честито!

P. S. – Умоляваме читателите, получили награди, да ни изпратят от кой календарен месец желаят да получават списанието и точният си пощенски адрес.

 

                                               Х Х Х

 

                     НОВ КОНКУРС: „Моите изящни клематиси”

 

Уважаеми читатели,

Приканваме ви през месеците юли, август и септември т. г. да ни изпращате снимки на вашите прекрасни клематиси  за участие в новия конкурс на списанието: „Моите изящни клематиси”. Освен снимките, задължително изпратете и кратък текст, в който сте описали най-важните грижи за това великолепно растение.

Наградите – целогодишен, шестмесечен и тримесечен безплатен абонамент за сп. „Практично ръководство за цветя и градини”,  и радостта да видите публикувани снимките. (Б. р.- Моля, не изпращайте повече от 5 бр. снимки, както и хора по тях!)

 

Очакваме вашите снимки и писма на ел. адрес – e-mail: zvetar@abv.bg, както и на пощенски адрес: София 1680, п. к. 125; за сп. „Практично ръководство за цветя и градини”.