Растителна защита, торове, семена

Изключителен интерес към продуктите на Ариста ЛайфСайънс за контрол на вредители в лозя, биостимулатори и омокрители

2017-08-09 

Първият Открит ден – Демонстрационни опити на иновативни продукти и технологии за растителна защита, биостимулатори и омокрители в лозя, организиран от Ариста ЛайфСайънс България, в лозовите масиви на Винпром Карнобат /на 08.08.2027 г./  предизвика забeлежителен интерес сред  собствениците на лозарски стопанства, винарни, земеделски производители, агрономи и експерти, и представители на водещи дистрибуторски фирми на ПРЗ, торове,  и др. продукти, използвани в съвременното лозарство.

Така, Ариста ЛайфСайънс България  постави едно  впечатляващо начало в презентацията на продуктите си в лозарския сектор, и то в реални производствени условия. Присъстващите имаха възможност да наблюдават перфектно опазени лозови масиви, с потенциал за висок добив на грозде (от сорт Мерло), постигнати чрез качествена  растителна защита и оптимално хранене с продуктите на компанията.

Новите продукти на Ариста ЛайфСайънс, приложената растителнозащитна технология във всеки етап от вегетацията на културата и биорешенията  за оптимизиране на  подхранването на лозовия масив,  бяха презентирани от Миладин Назарков, Мениджър Маркетинг и Продажби на компанията и екипът от мениджъри за Южна България - Димитър Димитров и Централна Северна България - Георги Борисов. Представено беше уникалното портфолио на  комапнаитя с ПРЗ за контрол на всички икономически значими болести и неприятели по лозата;  биостимулатори и омокрители (Димикс, Домарк, Спирокс – фунгициди; Даскор, Нуреле Д,  Цитрин Макс и др.-инсектициди; Зуум- акарицид, ; БМ Старт, Сиаптон- биостимулатори; Силвет, Хикс-Чейндж - омокрители и т.н.),  а производители и експерти, гости на събитието останаха впечатлени, както от специалното отношение, така и от информацията и практичните съвети, които екипът от експерти на Ариста им предостави.

Мениджърският екип на Ариста ЛайфСайънс България  изненада  гостите си с чудесно изпълнение  на гайда от Петко Петков, с. Гавраило - един от най-изявените местни гайдари. Деца от танцов състава „Карнота” при народно читалище „Д.Полянов 1862” – гр. Карнобат, с хореограф Ст. Бинева, облечени в прекрасни народни носии от този край, се погрижиха за традиоционното посрещане с погача и  специален комплимент за всеки от присъстващите.

Яна Брезовска

На снимката: Част от присъстващите на Откртия ден, организиран от Ариста ЛайфСайънс  - лозиво масиви – Винпром-Карнобат

 

Б. р. -  Изчерпателна информация за проявлението на проуктите на Ариста ЛайфСайънс в лозя и практическо приложение на РЗ-технологията, както и използване на биостимулатори в лозовите масиви на Винпром Карнобат, очаквайте в бр. 9/2017 г. на сп. „Практично земеделие”, който ще излезе от печат на 2-ри септември т. г.