Растителна защита, торове, семена

Иновацията Систива – акцент в срещите с фермерите на БАСФ на тема „ Есенни грижи в житни култури и рапица 2017-2018“

2017-08-18 

През август т. г. , БАСФ България, отдел Растителна Защита, организира в 5 локации в страната, станали вече традиционни и очаквани с голям интерес  от фермерите, срещи на тема:„ Есенни грижи в житни култури и рапица 2017-2018“. Основните акценти, презентирани от мениджърите на екипа на компанията, от отдел Растителна защита, бяха в посока - иновативни продукти и технологични рентабилни растителнозащитни решения на БАСФ за предстоящата есенна кампания.

Върбан Върбанов , Регионален Търговски Мениджър на БАСФ за Южна България, запозна фермерите, експертите агрономи, представителите на основните дистрибуторски компании и консултанти в агробизнеса, присъстващи на срещата в гр. Стара Загора, проведена на 17 август т. г., с  уникалните качества на Систива, най-новият SDHI на БАСФ - XEMIUM® - първият фунгицид за най-дълга защита на пшеница и ечемик - до 200 дни след сеитбата, който се прилага заедно с обеззаразителите за семена на житните култури. Експертът обърна специално внимание на предимствата на  Кинто Плюс - обеззаразителя на компанията за семена на всички житни култури с изключително широк спектър на действие срещу основните болести, преносими със семенния материал, както и с патогените в почвата.

Есенните грижи в рапица – контрол на плевели, болести, неприятели и използване на растежни регулатори - продукти на БАСФ, представи пред фермерите Ася Йорданова, Търговски представител на БАСФ, отдел РЗ за Централна Южна България. Подобаващо внимание експертката отдели на Клиърфийлд технологията при рапица с приложение на Клеранда – единственият вегетационен хербицид и с почвено действие.

Промоциите и специалните оферти на БАСФ за Есен 2017 г., очаквано предизвикаха интереса на фермерите. И тази есен компанията е осигурила за българските земеделски производители промоции и специални оферти на най-използваните продукти, които са благоприятни  е ефективни за бизнесът им.

Очаквайте подробна информация за иновативните растителнозащитни технологии и решения, и промоционалните специални оферти на БАСФ за предстоящата есенна кампания– в бр. 9/септември  2017 г. на сп. „Практично земеделие”, който ще излезе от печат на 1-ви септември т. г.

Яна Брезовска