Растителна защита, торове, семена

Гарантиран успех през есенната кампания с продуктите на Лебозол® България

2017-08-31 

За малко повече от 7 години на българския пазар, немските листни торове Лебозол® доказаха ефикасността си и третирането с тях вече е неделима част от професионалното земеделие у нас.

Микс за третиране на семена и продуктът Тотал Кер – това са само част от висококачествените и ефикасни продукти на марката за предстоящата есенна кампания.

Ø  Балансиран и лесно разтворим, Миксът за третиране на семена е течна смес на тор от микроелементи с Мед(Cu), Манган(Mn) и Цинк(Zn). Прибавя се като последен компонент в доза 2-3 литра/тон посевен материал, заедно с препарата за обеззаразяване. Смесва се с общоприетите фунгициди и инсектициди за третиране на семена, като може да се прилага и самостоятелно.

Още едно ефикасно предложение за есенната кампания от Лебозол®е вече утвърденият и добре познат на българските земеделци продуктТотал Кер. Този висококачествен  хранителен разтвор за обработка на семената преди сеитба има стартиращо, антистресово и подхранващо действие благодарение на включените в състава му Аминозол и хранителни вещества. Представлява течна смес на микро- и макроелементи с Мед, Манган, Цинк и Аминокиселини. Прилагайки го в доза 2-3 литра/тон посевен материал, заедно с препарата за обеззаразяване,  Вие си осигурявате отличен старт на бъдещата  реколта и по-висок добив на зърно.

За първа годинаЛебозол® България, Вашият партньор за иновативно хранене на растенията,предлага и изключителна бонус програма на своите клиенти:

-          При закупуване на 50 литра Тотал Кер, получавате бонус- 5 литра Nutriplant 36.

-          Ако закупеното от вас количество Тотал Кер е  100 литра, бонусът ви ще бъде 10 литра Nutriplant 12-4-6.

-       Бонус програмата надгражда всеки 100 литра допълнително закупено количество от Тотал Кер със 10 литра Nutriplant 12-4-6, в резултат на което Вашият бонус  при закупени 1000 литра Тотал Кер, ще Ви донесе безплатно количеството от 100 литра Nutriplant 12-4-6.

Nutriplant е торов разтвор с хранителни микро и макроелементи, приложим при всички култури.

Освен грижа за семената, фирмата включва в своите бонусни програми и торове за есенно третиране на рапицата и житните култури.

Опазването на рапичните растения от измръзване е основна грижа през есенно-зимния период. Дадени листно, хранителните елементи бързо се абсорбират от листата и спомагат за по-доброто вкореняване.

На фокус при есенните грижи за рапица е продуктът Микс за рапица СК (съдържащ Бор, Манган, Молибден, Калций, Сяра), който осигурява изключителна студоустойчивост, добро презимуване, равномерен цъфтеж, узряване и добив на културата.

Препоръката за житните култури през есента е тяхното третиране с един от продуктите част от специалната гама на фирмата- Квадро С или Трипъл СК, което освен навременно снабдяване с така необходимите Манган, Мед и Цинк (Трипъл СК) или Манган, Мед, Цинк и Сяра(Квадро С) ще гарантира и добър имунитет, здравина и добив.

 

С присъствието си на българския пазар от Лебозол® доказаха, че действието и ефектът на немските торове са неоспорим фактор в земеделието. Това се дължи на безкомпромисното им качество и тяхната основна роля- да задоволяват хранителните потребности на културните растения.