Растителна защита, торове, семена

Нова книга: „ЛЮЦЕРНА – отглеждане, хранителна стойност – сено, силаж, дехидрат”

2018-05-21 

В началото на 2018 г., Издателство „Еньовче” предложи на книжния пазар една много полезна и очаквана от аграрните специалисти и земеделските производители книга: „ЛЮЦЕРНА – отглеждане, хранителна стойност – сено, силаж,  дехидрат”

Изданието идва в отговор на повишеното търсене на знания за отглеждането на най-популярната тревно-фуражна култура в България. Интересът към люцерната през последните години нарасна не само поради финансовите стимули за отглеждането й като бобова (протеинова) култура, но и за появилите се възможности за износ на люцерново сено или дехидрат в други страни, пише в предговора към книгата проф. дсн Атанас Кирилов, който в съавторство с доц. Димитрия Петрова предлага на читателите високоспециализирано издание с практическа насоченост.

Книгата може да закупите от Издателство „ Еньовче”. Заявките се изпълняват до адреси в цялата страна чрез куриерска фирма.

Контакти с издателството: тел.: +359 888 353 809

он-лайн заявки: www.eniovche.com

гр. София, ж.к. „Красна поляна”, бл. 241

Посетете сайта на издателството, където ще намерите голямо разнообразие от книги за пчеларство, животновъдство, растениевъдство, овощарство, лозарство, зеленчукопроизводство, растителна защита и торене.