Растителна защита, торове, семена

Листните торове на ФМС Агро са № 1 по качество и цена в България

2019-03-22 

По качество, листните торове на ФМС Агро България, които фирмата предлага на българския пазар, са  в ТОП 3 на класацията - в света, и № 1 по цена и качество в България, заяви Красимир Кръстев, Търговски представител на компания за Югоизточна България пред земеделски производители по време на Годишната техническа среща 2019. Инвестицията за тези продукти, спрямо конкурентните на пазара, е много изгодна - особено в съотношението  цена/качество и се явява като най-доброто решение за стопаните, подчерта експертът. Предлагането на листни торове в комбинация с продуктите за растителна защита, дават на земеделците цялостни решения за повече продукция с добро качество и добра ефективност, т. е.  по-висока печалба от производството.

Високата концентрация  на макро- и микроелементи в листните торове на ФМС (б. р. - произвеждат се от специализираното за торове на ФМС в Англия), съчетана с усъвършенствани технологии за по-добро проникване в растенията, ги прави изключително ефективни за оптимално хранене на културите.

 Специалната ФОРМУЛА КОМПЛЕКС в тези продукти  улеснява проникването през восъчния налеп на листата; стимулира по-бързата абсорбция на хранителните вещества; способства за равномерно и трайно покритие на листата.

Красимир Кръстев информира последователно производителите за характеристиките на листните торове, които фирмата предлага: АСМ-комплекс; БО-ЛА, Вертекс ХАЙ-Н 34; ЗУУМ СУПЕР; Курус; Мед Хедланд; Мейз Екстра; Микроелементи за житни култури; Микроелементи за царевица НОВ; Рапсин; Сяра Хедланд; Фолиар Екстра; Фоликс Цинк; Хай-Фос Турбо.

Продуктите за листно подхранване и природният биостимулатор СИМАКС налагат най-новите тенденции в земеделието за извличане на по-висок и качествен добив от единица земеделска площ. Включването на тези продукти в технологии за отглеждане на култури, поставянето им на научна основа с паралелни научни опити, провеждани в най-изявените научни институти в България, показаха отлични резултати със своята повторяемост по отношение на добив и качество от основните третирани култури.

 Допълнителна информация: http://www.fmcagro.bg/