Растителна защита, торове, семена

Syngenta е първата селскостопанска компания, която се присъедини към The Valuable 500

2019-12-03 

BASEL, Швейцария - (БИЗНЕС WIRE), 3 декември 2019 г.

- Днес, на Международния ден на хората с увреждания, Syngenta с гордост обявява, че се присъедини към Valuable 500 - група от водещи световни компании - в ангажимента за подобряване на приобщаването на служителите, клиентите, и партньори, които имат увреждания, се казва в съобщение на компанията до медиите.

Изпълнителният директор Ерик Фивалд каза: „Когато гледаме само на предизвикателствата на хората с увреждания, можем да пренебрегнем таланта и потенциала на индивида. Искам Syngenta да бъде компания, в която всички наши хора се чувстват ценени поради различията, които внасят, като помагат на екипите да постигнат целта ни, за да помогнат на фермерите да се хранят безопасно и да се грижат за нашата планета. Точно по тази причина се присъединихме към Valuable 500. “

Valuable 500  призовава 500 глобални предприятия да се ангажират с включването на хората с увреждания в дневния ред на своите съвети и да поемат твърд ангажимент за премахване на изключването на хора с увреждания в бизнеса.

Каролайн Кейси, основател на The Valuable 500, коментира: „Ние сме щастливи да приветстваме Syngenta в редиците на световните бизнеси, които обещаха да се присъединят към The Valuable 500. Само с подкрепата на световни компании като Syngenta можем да използваме пълна трансформативна сила на бизнеса в създаването на наистина разнообразно и приобщаващо общество за всички. Надяваме се, че смелото ръководство, което показа Syngenta, ще насърчи другите в селскостопанския сектор да се присъединят към нашата кампания за постигане на пълно включване на хората с увреждания по целия свят. "

(ПЗ)

Снимка: https://www.thevaluable500.com/