Растителна защита, торове, семена

Пламен Генчев, фирма „Сафари – М”: Ще се възползваме от премиерата на Акселерон на Декалб и в царевица

2019-12-11 

Пламен Генчев, фирма „Сафари – М”, община Сливо поле:

-Днес присъствахме на презентацията на фирма Байер пред Деветия Национален Агро Семинар, организиран от Националната асоциация на зърнопроизводителите. Нашата фирма обработва 25 хил. декара земя в землищата на община Сливо поле, Русенска област. Отглеждаме основните полски култури: пшеница, слънчоглед, царевица, рапица и новите зелени култури – нахут, грах и др. С фирма Байер работим, може би, повече от 20 години, а също и с фирма Декалб. По отношение на обединението на фирмите Байер и Декалб, според мен, всичко ще става по-добре за нас и нашия бизнес, като техни клиенти. Защото, досега сме работили с представителите на двете фирми поотделно, а сега, вече ще работим  с един експерт, който ще ни представя и консултира и за семена, и за препарати. За мен и за нашата фирма това е по-добрият начин на работа.  Те са водещи фирми в земеделския бранш и в бъдеще ще продължим да работим с Байер, вече като компания интегрирала бизнеса на Декалб. Разчитаме на иновациите на фирмата.

Тази есен се възползвах от иновацията Акселерон на Декалб в рапица. Добрите резултати се видяха още през есента при сеитбата и поникване на рапицата в нашите полета, така че предстои да се възползваме от  премиерата на Акселерон и в царевица.

 На снимката: Пламен Генчев пред журналисти на Деветия Национален Агро Семинар на НАЗ, 28-29 . 11. 2019 г. – Пловдив

(ПЗ)

Очаквайте пълния текст на презентацията на Bayer: Интегрирани решения и иновации от Байер за сезон 2020, както и отзиви от други клиенти на фирмата – в бр. 1/януари 2020 г. на сп.” Практично земеделие”, който ще излезе от печат на 09.01.2020 г.