Растителна защита, торове, семена

САМППИ - Уникален, силно концентриран течен тор от Япония – за всички култури

2020-05-12 

АГРОТЕКСИМ ЕООД  предлага на  българския агропазар  САМППИ - уникален, силно концентриран течен тор от Япония. Продуктът е мощен източник на хранителни вещества и енергия за всички земеделски култури, отглеждани у нас. Съставът на високо качественият продукт осигурява прецизна и силна биостимулация, по-бързо усвояване на минерали, растеж и възстановяване на културите при стрес; по-добро качество и оцветяване на плодовете, по-висок добив, по-дълъг срок на съхранение на свежите плодове; ниско рН и прилепител за по-добра ефикасност.

Защо САМППИ е различен?

За разлика от други листни торове, САМППИ има състав, осигуряващ прецизна и силна биостимулация: Smart Biostim Power.

Прецизната и интелеигентна комбинация от хранителни вещества, EDTA, органични киселини, захари и прилепител осигурява значително по-бързо и ефективно усвояване и разпространение на минерали и органични вещества в растенията. Достатъчно бързата абсорбция на САМППИ  допринася за бързи и много добри резултати. Органичните киселини (лимонена, винена, ябълчена и янтърна) и захари (глюкоза, захароза) стимулират биохимичните процеси и дават сила за интензивен растеж и развитие на растенията. Водоразтворимите фосфор и калций заздравяват растителните клетки. САМППИ осигурява на видовете култури здрав и силен растеж и има положителен ефект върху количеството и качеството на добива. САМППИ е химически стабилен и може да се смесва с други продукти.

САМППИ е много ефективен, когато се прилага при условия, неблагоприятни за усвояване на хранителни вещества от корените като екстремна суша, измиване на хранителните елементи поради продължителни валежи, повреда на корените или неподходящи  почви (ниското или високото pH блокира усвояването на микроелементи).

Уникалност:

Прецизен състав от минерални хранителни елементи, органични вещества и висококачествен прилепител

Предимства:

По-бързо усвояване на хранителни вещества при трудни условия

Възможно смесване с фунгициди и инсектициди

Повишава ефикасността на фунгицидите при смесване

Ниското pH намалява алкалността на твърдата вода

Подходящ за интегрирана растителна защита

 

За контакт: АГРОТЕКСИМ ЕООД   Бул. Шипченски проход № 79;   + 359 2 870 00 33  agrotexim@abv.bg