Растителна защита, торове, семена

Иновативни решения – есенна кампания 2015 г. – представи Байер КропСайанс

2015-09-14 

На професионална среща съсземеделски производители от цялата страна и ключови клиенти, проведена в Парк-хотел Стара Загора, на 09. 09. 2015 г.,  екипът на Байер КропСайанс представи  иновативните решения и продуктите компанията за есенна кампания 2015 г. Акценти в срещата бяха презентациите, включващи:

-Актуални решения при третиране на семена пшеница и ечемик;

-Растителна защита на рапица през есенната вегетация;

-Нови предложения конвенционални и Clearfield хибриди рапица.

Форум за иновации  - това е мотото на фирма Байер, и тук на срещата ни  в Стара Загора с крупни и ключови клиенти на компанията от страната, отново демонстрирахме, че без иновации - светът, както и българското земеделие, не могат да се развиват, подчерта Ралица Янакиева, Мениджър на Байер КропСайанс България в изявлението си пред журналисти от специализираните аграрни медии. За нас е удоволствие да можем да демонстрираме това, което предлагаме в момента като иновативни решения и продукти за есенната кампания 2015 г. , да информираме за това, което предстои, и разбира се, да получаваме обратна информация от нашите партньори за техните изключителни резултати, постигнати с продуктите на фирма Байер, аргументира се г-жа Янакиева.

Иновациите и през есента на 2015 г., които,  днес, екипът на Байер КропСайанс презентира на срещата ще позволят на нашите клиенти да бъдат по-успешни.  Бяха представени и най-новите ни продукти, които предлагаме едва от месец и половина, като Раксил Стар, продължи г-жа Янакиева и подчерта: - Разбира се, продължаваме и напред, като с новостите проправяме нови хоризонти в българското земеделие. Един световен лидер в селекцията на семена за рапица- БАЙЕР, непознат все още в Европа и в България, има сериозните амбиции да постигне лидерски позиции, защото има всички предпоставки за това - иновации, белязани от нови инвестиции, които компанията ще продължи да прилага и в бъдеще.

Като благодари за участието им в срещата, Ралица Янакиева пожела на партньорите и клиентите на фирмата да бъдат успешни, да бъдат мотивирани да използват нови технологии и всичко, да постигат мечтите си.

На снимката: Ралица Янакиева

                                               ххх

 Бележка на редакционния екип: Очаквайте подробности и повече информация за продуктите на Байер и иновативните решения за есенната кампания 2015 г., презентирани на професионалната среща, в следващите ни публикации в сайта, както и в новия бр. 10/ноември 2015 г. на сп. „Практично земеделие”