Растителна защита, торове, семена

Габор Равицки е новият Управляващ директор на Байер България ЕООД

2016-07-25 

В началото на май тази година ГаборРавицки се присъедини към екипа на Байер България като Мениджър на КропСайънс за страната. Кариерното му развитие  започва преди 20 години в АгрЕво (Hoechst&Schering) в Румъния. По-късно той заема различни мениджърски позиции в АвентисКропсайънс и Байер КропСайънс в Румъния, където последно работи като Маркетинг Мениджър.

ГаборРавицки е завършил Университета за селскостопански науки в Клуж Напока, а по-късно участва в квалификационен курс по Управление на малки и средни ферми и селскостопански технологии към Университета Де Монтфорт в Линкълн, Великобритания.

Ралф Фрьолих, предишният Управляващ директор на Байер България ЕООД и Ралица Янакиева, предишният Мениджър на КропСайънс за България, продължиха кариерното си развитие в Байер, поемайки нови роли в компанията на глобално ниво.

Байер: Наука за по-добър живот

Байер е международна компания с опит в областите на науките за живота – здравеопазване и земеделие. Продуктите и услугите на Байер имат за цел да носят полза на хората и да подобрят качеството им на живот. В същото време Групата цели да създаде стойност чрез иновации, растеж и висок потенциал за печалби. Байер съблюдава принципите на устойчиво развитие, както и социалните и етичните си отговорности. През финансовата 2015 г. в Групата работят около 117 000 служителя, а компанията реализира продажби в размер на 46.3 млрд. евро. Капиталовите разходи възлизат на 2.6 млрд. евро, а разходите за изследователска дейност и развитие – на 4.3 млрд. евро. Тези цифри включват бизнеса с високотехнологични полимери, който беше пуснат на фондовата борса като независима компания под името Ковестро на 6 октомври 2015 г.

За повече информация посетете www.bayer.com.