• Home
  • Технологии
  • ЗЛАТНА СЕЛЕКЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛЕТА С МАРКАТА SAATBAU LINZ

ЗЛАТНА СЕЛЕКЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛЕТА С МАРКАТА SAATBAU LINZ

By on 19.07.2022 0 431 Views

ИЗПИТАНО И ПОДБРАНО ОТ ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ ЕООД

Инж.-агроном Евелина Маринова: „За съжаление, турбулентните международна и вътрешнополитическа обстановка създават една несигурност у производителите що касае икономическия аспект на себестойност-реализация-възпроизводство и инвестиции. Но ние, агрономите, сме имунизирани срещу ценовите терзания на пазара, ние сме непоправими оптимисти и знаем, че ако сме си свършили работата на полето и тази и предишната и следващата години, глад няма да има“.

Най-естествено е да се покаже богатият избор на селекция житни култури на полето в пълната й прелест, когато е прецъфтяла и започва да налива зърно, а рапицата – когато е заложила всички шушулки до долу. С тази цел ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ отново проведе поредица от масови открити дни и камерни индивидуални презентации и през това лято. На полето се видяха както наложили се вече традиционни сортове от австрийската селекция на SAATBAU LINZ, нашумели от последната година нововъведения и някои нови предложения ечемик и пшеница.

SAATBAU LINZ е синоним за качество на зърното, качество на семената, качество на обслужването.

Това успя да докаже ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ в България като техен официален представител вече 7 години – с много опити, много консултации, статии, презентации и професионализъм. На пазара, марката стана известна не само със своята златна житна селекция, но и с перфектната селекция на царевица, с незаменимата люцерна ЛА РОКА, богато портфолио фуражни култури и големият набор междинни култури и смески. Освен това се предлагат и внасят почти всички видове семена от полски култури – рапица, слънчоглед, бобови, тревни смески и т.н.
За този сезон вече се разпространява новият продуктов каталог ЕСЕН 2022. Най-новите предложения в него са многоредният ечемик СЕНТА, високопротеиновият сорт пшеница АЛИКАНТУС, зимна твърда пшеница сорт САНДУР, ръж за биомаса ПАУЪРГРИЙН, рапичният хибрид ПИРОЛ и линейният сорт ИГИ. Също така е обърнато внимание на древните култури СПЕЛТА и ЛИМЕЦ, от които се внасят също семена по заявка.

Очаквайте в следващата публикация конкретна информация за стопанските качества и агрономическите характелистики на сортовете зимен ечемик, зимна ръж и тритикале и на сортовете висококачествени и високодобивни пшеници с марката SAATBAU LINZ, включени в портофолиото на ЛЕДУР КОНСУЛТИНГ за Есен 2022.

Допълнителна информация:

тел.: 0886 628775

email: e.marinova @ leader-consulting.bg

https://www.leader-consulting.bg/