Ревикеар® – Фунгицидът за премиум опазване на флаговия лист и класа в житни култури!

By on 10.05.2023 0 135 Views

Ревикеар® е фунгицидът, който надгражда добивите и качеството на продукцията! Комбинация от две активни вещества: най-новият Триазол – Ревизол® и най-добрият стробилурин* – Пираклостробин. Предимствата на Ревикеар® надграждат фунгицидната защита с добавена стойност!
Ревикеар® предимства:

• Категоричен контрол срещу всички важни болести
• Лечебно действие без аналог
• По-дълга защита, дори при интезинвно слънцегреене
• Забележителен зелен ефект
• По-високи добиви и качество на продукцията

Ревикеар® контролира широк спектър от гъбни болести като септориоза, видове ръжди, фузариум, мрежести петна, рамулария, ринхоспориум и др. Освен това ефикасността на Ревикеар® остава изключително висока и стабилна както при превантивно третиране, така и при лечебно! Ревикеар® е подходящ за второ и трето третиране в житни култури! Препоръчителната доза е 100 мл/дка.
Ревикеар® не намалява ефикасността си при интензивно слънцегреене! Известно е, че силното слънчево греене влияе негативно на действието на триазолите. UV лъчите ускоряват разграждането на активните вещества и съкращават продължителността на действие на фунгицидите. Силното слънчево греене не влияе на действието на Ревикеар®! Това е изключително важно предимство през месеците май и юни!
С Ревикеар® постигаме забележителен зелен ефект, който води до по-високи добиви и качество на продукцията! Пираклостробин има свойството да намалява стреса и нивата на Етилен по-добре от всеки друг стробилурин! Етилен е растителният хормон, който се синтезира изключително бързо при стресови условия и предизвиква преждевременно стареене на клетките. Растенията с високи нива на Етилен не постигат висок добивен потенциал. Ниските нива на Етилен поддържат растението по-зелено и по-жизнено.
Ревикеар® е иновацията, която награжда добивите и качество на продукцията!

*Оценка за ефикасност на HGCA