• Home
  • Новини
  • Международната изложба „Природа. Лов. Риболов“ и специализираната изложба „Цветна пролет“ се откриват на 3-ти април в Пловдив
02.04.2024

Международната изложба „Природа. Лов. Риболов“ и специализираната изложба „Цветна пролет“ се откриват на 3-ти април в Пловдив

By praadmin 0 50 Views

Международната изложба „Природа. Лов. Риболов“ и специализираната изложба „Цветна пролет“ се откриват на 3-ти април 2024 г. в палатите на Международен панаир -Пловдив, съощиха от пресофиса на панаира.

Церемонията по откриването на 28-ото издание на „Природа. Лов. Риболов“ и 26-ото издание на „Цветна пролет“ ще се състои пред Палата 3 в 12:00 часа на 3 април 2024 г. Двете изложения официално ще открие министърът на земеделието и храните г-н Кирил Вътев.
В 11.30 часа ще започнат демонстрациите на древни бойни и ловни обичаи в изпълнение на „БагаТур“ – организацията, посветена на възстановяване и популяризиране на ценностите и културата на прабългарите. От 11:00 часа най-известният български готвач Ути Бъчваров ще посреща гостите с вкусен гулаш от дивечово месо, съобщават организаторите.

(ПЗ)