Новини

Eкипът на Corteva Agriscience™ще представи най-доброто от портфолиото си в областта на семената и растителната защита на уебинар, съвместно с НАЗ

2021-02-17 

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) организира серия от уебинари „Земеделие 2021“.

В първото онлайн събитие , което ще се проведе та 18. 02. 2021 г. ще се демонстрира опита в областта на растителната защита със силата на най-съвременната селскостопанска техника. Събитието започва в  10:00 часа (регистрация от 09:30 ч.) и ще се реализира на онлайн платформа: Webex

В първия панел екипът на Corteva Agriscience™ще представи най-доброто от портфолиото си в областта на семената и растителната защита.

Във втората част на уебинара земеделските производители ще получат актуална информация за предлаганите услуги от Мегатрон ЕАД.

Първият панел ще се води от Иван Дражев – маркетинг мениджър и Георги Герджиков – мениджър ключови клиенти в Corteva Agriscience™. Те ще представят презентация на тема „За българските земеделци – най-доброто от CORTEVA AGRISCIENCE”.

Гост във втория панел ще бъде Георги Панчев – Търговски мениджър земеделска, градинска и голф техника в Мегатрон ЕАД. Компанията ще представи лекция на тема: Прецизно земеделие и интелигентни технологии – ползи от дигитализацията и изкуствения интелект.

Всеки, който има интерес към уебинара на НАЗ, може да се включи безплатно. За да получите линк за достъп е необходимо да се свържете с административния екип на НАЗ: office@grain.bg или 02/953 37 26.

(ПЗ)