Растителна защита, торове, семена

Добив Плюс на житните полета с рентабилна растителна защита

2017-02-03 

Новата 2017 година стартираме с планове за надграждане на добивите и по-високи печалби в предстоящия сезон.

В България достигнахме нивото на интензификация на Западна Европа в житни култури, а направленията, в които може да се търси увеличение на добивите и приходите са новите сортове- вече масово навлезли в нашите полета, и употреба на растежни регулатори и фунгициди.

Нашите промоции за предстоящия сезон са под мотото на рентабилността, която може да получите не намалявайки вложенията, а увеличавайки добивите си с качествена растителна защита.

Началото на промоциите в житни ще поставим с абсолютния хит за 2016, Новият Голям хербицид Биатлон® 4D, който,  вие, българскитефермериприложихте на 2 000 000 дка.И тази година ще запазим успешната промоция от 10% по-ниска цена, ако бъде закупен с БАСФ фунгицид в житни култури за същите площи.

Като лидер във фунгицидите сме длъжни да предложим най-оптималното съотношение цена качество в този сегмент. Най-предпочитаният фунгицид за 2015 и 2016 год. Танго Супер отново е с 10 % по-ниска цена до 15 април 2017 г.

     Еталонът в Германия Капало ще връща 50 лв. обратно във Вашата банкова сметка за всеки 200 дка третирани с него, а уникалната Stick&Stayформулация е застраховка за вашите култури дори в дъждовна пролет.

     Универсалният фунгицид Дует Ултра ще допълни промоционалните -10%, при закупуване с друг БАСФ продукт в житни култури за същите площи.

       Фунгицидите, които предоставят добавена стойност от премиум линията AgCelence - Диамант Макс и Алегро също са с 10 % по-ниска цена до 1 май 2017.

       Помислили сме и за тези от Вас, които имат проблеми със смесено заплевеляване. Ефикасен срещу властка и овсига - Палас дава – 20%: 10 % по-ниска цена спрямо 2016 и още 10 % отстъпка в цената, ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ.

        Дерби Супер Едно може да съчетаете с фунгицид на БАСФ и да получите 10% надолу в цената.

       Посрещаме новия земеделски сезон, изпълнени с оптимизъм и заредени с енергия за предизвикателства и успехи с Рентабилна Растителна Защита за Добив Плюс!!