Растителна защита, торове, семена

ПРОМО пакети на винарна “ДиВес Естейт” – перфектната идея за подарък

2020-12-19 

Винарна „ДиВес Естейт” е разположена на историческия хълм Симеонова могила, символ на славната победа на България в Битката при река Ахелой през 917 година. За това свидетелства паметника „Окото на Победителя”, който се превърна в неизменна част от всеки етикет на бутилка вино DiVes.

Вината с търговска марка DiVes ще останат завинаги в българската история с едно емблематично отличие – DiVes Merlot Barrique Special Selection реколта 2012 е носител на първия Златен медал за България от най-големия и най-престижния винен конкурс в света „Decanter World Wine Awards”. Продължението на лимитираната серия DiVes Merlot&Cabernet Sauvignon Barrique Special Selection реколта 2016 бе оценено на тазгодишното издание на „Decanter” с 88 точки и завоюва поредния медал към колекцията – Бронзово отличие за това прекрасно вино. 

Заедно с още две вина от същата серия и реколта - DiVesMerlotBarriqueSpecialSelectionиDiVesCabernetSauvignonBarriqueSpecialSelection, екипът на винарната създаде специален промоционален пакет ЛУКС за винено преживяване от най-висок клас.

Любителите на класическия и изтънчен вкус могат да се насладят на селекцията вина в промоционален пакет КЛАСИКА, който съчетава 6 бутилки от следните вина: Muscat 2018, RoseVineyardSelection 2018, CabernetSauvignonBarrique2015 и MerlotBarrique2015.

Ако търсите нещо ново и уникално, но същевременно залагате на родния вкус, тогава промоционален пакет РЕТРО е точно за Вас. Името на пакета идва от поредната гордост на енолозите на винарната – Ретро Памидь, реколта 2018. Виното ще Ви изненада с ефирност и приятен светло-рубинен цвят. Останалите вина в пакета саMuscat 2018, RoseVineyardSelection 2018 и MerlotBarrique2015.

Изберете вашия пакет на атрактивна цена, а доставката за територията на България ще е безплатна. Насладете се на празниците като направите винена дегустация в своя дом като истински професионалисти!

Всички пакети можете да откриете онлайн на следния линк:

http://divesestate-bg.com/bg/wine/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8

За повече информация и контакти:

Web site: https://divesestate-bg.com/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/DiVes.winery/

Instagram: @diveswinery