Растителна защита, торове, семена

Изгодно от ФМС Агро България: Пълна защита на житни: Четири продукта на цената на Два

2021-01-03 

Екипът на ФМС Агро България е силно ангажиран в подкрепата си към земеделските производители и тяхната основна роля в осигуряване на храна, и през 2021 година ще предложи разнообразни и ефективни решения, за да ги подпомогне в тези предизвикателни времена.

Продуктовата листа на ФМС Агро България през 2021 год. подчертава ангажиментa на компанията да осигури повече възможности на земеделските производители, като предлага работещи решения за защита на културите и увеличаване на добивите.

Пшеницата е култура със стратегическо значение за българските земеделски производители, заемайки значителни площи у нас всяка година. Конкуренцията на плевелите може да причини загуби до 40 % от реколтата и също така може значително да повлияе на чистотата на семената и на качеството на реколтата (напр. плевели като лепка, паламида, самосевка от конвенционален и технологичен слънчоглед и рапица, самосевка от кориандър, овчарска торбичка, лайка и др.). Ненавременният контрол на болестите също може сериозно да компрометира добива. Дори и при правилно изведена растителна защита, за постигане на оптимални добиви и високо качество на продукцията, подхранването на културата в началото на нейното развитие е от ключово значение.

Едно от най-атрактивните предложения на ФМС Агро България през 2021 год., чрез което земеделските производители ще получат пълна защита на своите житни култури е Пакет Протект - Житни Култури. Този пакет предоставя едно разумно и икономически изгодно решение, както за безупречно справяне с плевелите и болестите, така и за подхранване и защита на житните култури.

Пакетът съдържа четири от най-добрите продукти на компанията, като през 2021 година земеделските производители ще имат възможността да ги закупят на промоционална цена. Пакетът съдържа Омнера®LQM - познат и доказал своите преимущества хербицид, фунгицидите от различни химични групи: Херкулес™ 125 СК и Бариба™ 250 СК и биостимулатора Симакс.

На снимката: Омнера®LQM – контрол на лепка – 14 дни след третиране

Допълнителна информация: https://www.fmcagro.bg/

 Очаквайте подробна информация за действието и ефекта на 4-те продукта, включени в Пакет Протект - Житни Култури на ФМС Агро България, - в бр. 1/2021 г. на сп. „Практично земеделие, който излиза от печат на 12. 01. 2021 г.