Растителна защита, торове, семена

ПАНАТЕХНОЛОГИЯ - Цялостни решения за устойчиви добиви, неподвластни на стреса

2021-02-15 

Основната функция на продуктите на Панамин Ко. -  Панамин Агро® и новата серия листни торове Панатоп®, е да се запази потенциала на културите, независимо дали са третирани преди или след стрес. Разбира се, превантивните действия дават още по-добри резултати в комбинация с последващи третирания, но на практика продуктите работят и в двата случая, успявайки да запазят потенциала и посевите да не бъдат увредени, и да не бъде намален добивът вследствие на биотичния и абиотичния стрес, който е преживян през годината.

Напоследък наблюдаваме изключително високо ниво на неблагоприятни климатични условия, повтарящи се вече няколко години – липса на влага, слани, измръзвания. Именно това са най-добрите условия за употреба на Панамин Агро® и Панатоп®.

Панамин Ко. е една от малкото фирми на пазара за торове, която се осмелява да следи „на живо“ развитието на третираните с нейните продукти посеви от първото пръскане наесен, та чак до резултатите на кантара.

 „Всичко при нас е ясно и прозрачно, работим с конкретни имена на стопанства и производители и всеки може да провери дали това, което обявяваме като резултати е истина.“, заявява Ангел Кинанов, управител на Панамин Ко.

Компанията не спира да се развива и да търси работещи решения за фермерите. Следващата й стъпка е лансирането на пазара на цялостна линия от 20 нови продукта от листните торове Панатоп®, с които компанията допълва действието на познатия Панамин Агро® - вече и под формата на суспензия, и затваря своята цялостна  Панатехнология.

Панатехнологията  етехнологиятана бъдещето за всички видове растителни култури, от които фермерите могат да се възползват още днес. Панамин Ко. отговаря на нуждатаот цялостни решения за земеделското производство,които гарантират устойчиви добиви, независими от капризите на времето.

Повече информация за Панатехнологията и продуктите на Панамин Ко. - може да получите на:  office@panamin.bg и на телефон 0883 20 99 20.

На снимките: Полета, третирани с Панамин  Агро®

                                               х х х

За положителния ефект от използването на Панамин Агро® при биологично отглеждане на зеленчукови култури в опити на Институт по зеленчукови култури „Марица”, Пловдив – може да прочетете  в брой 2/2021 г. на сп. „Практично земеделие”, който е на вестникарския пазар в страната от 11-02-2021 г.