Растителна защита, торове, семена

Очаквайте през 2021 година на българския пазар Виволт™ 90 - нова търговска марка на предлаганият от Corteva Agriscience™ Тренд® 90

2021-02-22 

Уважаеми  фермери, екипът на Corteva Ви информира, че от 2021 година и за в бъдеще, ще предлага на българския пазар прилепителят Тренд® 90 под ново търговско име – Виволт™ 90 , което е запазена търговска марка на Corteva Agriscience™. Опаковката на Виволт™ 90 ще бъде 1 л  - бяла, със синя капачка и брандирана с логото на Corteva Agriscience™.

В тази връзка използваме възможността да Ви информираме, че от 2021година, както и за в бъдеще, продуктите на Corteva Agriscience™ще са с нов вид – бяла опаковка със синя капачка и брандирани с логото на компанията.

Виволт™ 90 подобрява прилепимостта на хербицидите и тяхната абсорбция в растителните части. По тозиначин се увеличава ефикасността на хербицида и се увеличава неговото действие. Това е особено важно в периоди на бавен растеж /поради суша или студено време/, както и за плевели, чиитолиста се мокрят трудно – било поради восъчен налеп или власинки. Ниските температури невлияят върху ефикасността на продукта.

През 2021 г. Corteva ще предлага Тренд® 90 до привършване на наличностите, след което ще се предлага търговската марка Виволт™ 90, както за самостоятелна продажба, така и в пакети с хербициди.

https://www.corteva.bg