Растителна защита, торове, семена

ОТ ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ – оригинални, КАЧЕСТВЕНИ семена – ечемик, тритикале, междинни култури и др. - внос от АВСТРИЯ с марката SAATBAU LINZ

2021-08-16 

Време е за качество – качествени  сортове, качествени  семена, качествени технологии, качествени хора – така количеството ще дойде от само себе си.

В предишна публикация представихме високодобивни сортове  пшеници от АВСТРИЙСКАТА СЕЛЕКЦИЯ с най-високо качество и добивност, семена от които на българския пазар се предлагат от Лидер Консултинг ЕООД : https://praktichnozemedelie.com/w/p/a/0/4/3822/bg#1

Но в богатото портфолио на фирмата са представени и ДРУГИ ЖИТНИ – все повече предпочитани и разпознаваеми от българските производители.

Изключителна популярност добиха представяните от нас сортове ечемик: КАРМИНА, ЛЕНТИЯ и  АДАЛИНА (на заглавната снимка). Тази година добивите от тях навсякъде са фантастични и интересът към тях и ечемика като цяло се повишава. Ечемикът е една от най-рентабилните култури – сигурен, стабилен, сравнително  невзискателен към почва и климат, с по-малко разходи, а в повечето случаи с по-високи добиви от пшеница, той се изплаща много добре на стопаните. Най-добре е да се реализира веднага след жътва.

 

ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ предлага и други житни култури от австрийската селекция като тритикале, доказали са се сортовете ТРИБОНУС и ТРИМАКСУС, ръж за зърно, ръж за биомаса, овес.

С поглед към есенната кампания не може да не споменем и рапицата ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ предлага не само хибридни, но и линейни сортове, които за поредна година доказаха своя висок потенциал и масленост в хода на жътва 2021. Нови и познати имена като  ПАНТЕОН, КЛАРУС, ФРЕДИ, ПРЕЗИДЕНТ, АНГЕЛИКО, ХАРВИ и др. Всички те съчетават в себе си модерни агрономически качества, които всеки земеделец изисква да имат отглежданите от него посеви.

БОБОВИ КУЛТУРИ, ЛЮЦЕРНА, ТРЕВНИ СМЕСКИ, МЕЖДИННИ КУЛТУРИ, ЦАРЕВИЦА, СОЯ, СЛЪНЧОГЛЕД  – всичко за вашето земеделие сега и напролет – внос на оригинални семена от Австрия и консултации от ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ.

За повече информация може да посетите нашата интернет-страница, фейсбук, ютуб-канал  и да разгледате нашите каталози или да ни потърсите на посочените контакти.

Инж.-агр. Евелина Маринова:

0886628775; www.leader-consulting.bg

(Б. р. – Статията е публикувана в бр. 8/ август 2021 г. на сп. „Практично земеделие”.)