За първи път: Синджента представя виртуално последните иновации в зеленчуковите семена по време на „Fields of Innovation“

By on 31.08.2020 0 186 Views

·        Събитието на SyngentaFields ofInnovation ще се проведе във виртуалното пространство за първи път. Това ще се случи в периода 21-25 септември, когато ще бъдат представени последните актуални сортове и новия път, по който поема зеленчукопроизводството благодарение на модерните иновации 

·         Земеделските производители ще имат възможността да се запознаят с новите революционни сортове на Syngenta, проектирани с мисъл за значително по-високо качество и с акцент върху устойчивостта към високите температури, както и приспособимост към механично прибиране на реколтата за посрещане на днешните предизвикателства в сектора.

·         Регистрацията за участие вече е достъпна: www.syngentavegetables.com/fields-innovation

Точно като цялата 2020-та, тазгодишното издание на Fields of Innovation ще бъде събитие, което ще остане в историята като запомнящо се и по-различно от всякога, за щастие поради изцяло положителна причина. Fields of Innovation 2020 ще се проведе изцяло онлайн!

Съумяхме да създадем един напълно нов дигитален свят, в който всички производители, търговци и партньори ще могат да влязат в контакт с нашите международни експерти благодарение на уникални 3D образи, видеа, ресурси с техническа информация и постоянна връзка на живо.

Присъстващите ще имат възможността да се докоснат до буквално най-доброто от предложенията на Syngenta.

Вижте как успяваме да подобрим производството посредством последните иновации: Нашата първокласна изследователска и развойна дейност поставя нови по-високи стандарти за пазара, които да отговорят на новите потребителски нужди и променящите се условия в селското стопанство. Революционните характеристики като устойчивост на горещини и повишената ефективност при беритба са само част от постиженията, с които ще ви запознаем на тазгодишното издание на Fields of Innovation.

Събитие, което пренася производителите в сърцевината на всичко важно: В Syngenta,една от основните ни цели винаги е била да съумеем да „създадем нова дискусия“ с близките си партньори, а също така и диалог по важни теми на локално ниво. Тази година, с всичките си неизвестни в следствие на COVID-19 кризата, ни накара да преосмислим начина, по който общуваме със и вътре в нашия сектор.

Докоснете се до ненадминато ниво на качество и гарантиран експертен опит: Предавайки на живо във виртуалния свят, ние ще продължаваме да успяваме да споделяме своята експертна оценка и опит, както и да представим своето водещо в световен мащаб портфолио отнад 2,500 сорта.

Смятаме, че събития като Fields of Innovation изиграват значителната роля за дискусии, лансиране на най-добрите практики в сферата, както и представяне на последните браншови тенденции.

Нови решения за истинска, реална промяна: Осъзнаваме, че с работата си изцяло променяме начина, по който се засаждат културите, позволявайки на производителите по цял свят да извлекат най-добрите резултатите от крайната си реколта. Организирайки събитието си тази година във виртуална среда, ние ви даваме възможност да постигнете търсената и желана промяна навсякъде, без значение в коя точка на планетата се намирате.

Паоло ди Лерниа, Директор на Международните маркетингови комуникации за зеленчукови семена, пояснява, че дали проведено виртуално или на живо, Fields of Innovation си остава същото събитие, каквото го познавате от предните му издания. Въпреки сегашните предизвикателства ние ще продължаваме да запознаваме всеки заинтересован с последните ни висококачествени продукти, както и да ви свързваме с международни експерти, с които да дискутирате актуални в бранша въпроси. Това винаги е била фундаментална цел за екипа на Syngenta, а сега и новият фокус в организацията на Fields of Innovation. Ето защо за нас беше толкова важно и необходимо да проучим нови и вълнуващи възможности, които да подобрят качеството на виртуалното ни събитие. С нестандартния си подход ще съумеем да представим на партньорите ни последните иновации, които носят значително по-високо и автентично качество, в това число нови сортове, имащи за цел да начертаят пътя на реалната промяна към по-висока рентабилност и задоволяване на потребителските нужди.“

Виртуалното издание на Fields of innovation ще се излъчва на живо в реално време – от 21 до 25 септември. „През седмицата, която много хора вече разпознават като „Седмица 39“ ще дадем достъп на всеки участник до полето изцяло виртуално”,споделя и Бриджит ван дер Щеен, ръководителят на проекта Fields of Innovation. „Събитието ще включва и 3D преживяване, чрез което вие като зрители ще можете да браузвате из целия полеви терен, както и да разглеждате сортовете, които ви интересуват. Ще можете да гледате любопитни и полезни видеа, да се запознаете с характеристиките на различни сортове и дори да задавате въпроси на видни експерти, които ще са на място по полето. Прокарвайки си път по терените, през цялото време ще бъдете засипвани с любопитна и важна информация, като за нея ще ви бъдат предоставени филтри, за да селектирате сферите, които ви вълнуват. Накрая, всичко, което сте посочили като интересно и важно за вас, ще ви бъде  изпратено под формата на наръчник по електронната ви поща – по този начин винаги ще имате фактите и разясненията си на достъпно и сигурно място. Разбира се, така и винаги ще можете да разчитате и на експертното ни мнение и съвети. Без значение къде ще се намирате, влизайки в пощата си, ще можете да правите справка с предоставената от нас експертна информация.“

Нямаме търпение да ви посрещнем във виртуалното ни поле. За да заявите участие в събитието, а и за да получавате актуална информация относно Fields of Innovation, моля посетете този адрес: www.syngentavegetables.com/fields-innovation

или сканирайнте QR кода:

Гледайки напред с надежда към 2021 година, с нетърпение очакваме да се видим отново, дали виртуално или на живо, но със сигурност и на следващото издание на Fields of Innovation.

Б. р. – Статията е публикувана в бр. 9/септември 2020 г. на сп. „Практично земеделие“, който излиза от печат на 04.09.2020 г.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *