• Home
  • Новини
  • BEE RISE – новият формат за пчеларството, пчелните продукти и оборудване стартира на 8 ноември със свои щандове на изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК
05.11.2023

BEE RISE – новият формат за пчеларството, пчелните продукти и оборудване стартира на 8 ноември със свои щандове на изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК

By praadmin 0 146 Views

Пчелни продукти, пчеларско оборудване, лекции, събития и работилници, срещи с експерти. Всичко това ще предложи от 8 до 11 ноември първото издание на BEE RIS, съобщават до медиите от офиса на новата пчеларска организация. Изложбеният формат ще се проведе в рамките на ИНТЕРФУД & ДРИНК – изложението за храни, напитки, опаковки и машини за хранително-вкусовия сектор.
BEE RISE ще събере над 25 фирми, с дейност в производството и реализацията на мед и пчелни продукти и компании, предлагащи специализирано оборудване. Те са сред 460-те български и чуждестранни изложители на петте паралелни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show в Интер Експо Център, се казва още в съобщението.
„Идеята за BEE RISE се зароди и реализира като естествена реакция на нагласите в сектор „Пчеларство“, казват организаторите. Целта им е да изградят комплексен формат за развитие на бизнеса чрез създаване на контакти на национално и международно ниво и професионално усъвършенстване.
В допълнение се казва, че в центъра на концепцията на BEE RISE е да бъде комплексен формат за пчеларството, който събира представители на различните сегменти. Затова сред изложителите са производители на мед, на восъчни основи, на кошери и специализирани конструкции и оборудване, на екстракти за фармацевтичната, козметичната и хранителната промишленост, фуражни суровини за пчели, фирми, специализирани в маркетирането на стоки и продукти от сегмента, представители на специализирани магазини и др.
(ПЗ)