• Home
  • Новини
  • Национална асоциация на зърнопроизводителите се разширява
06.03.2024

Национална асоциация на зърнопроизводителите се разширява

By praadmin 0 52 Views

Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) се разширява с приемането на новия член Асоциация Камчийска долина – новосъздала се организация, която обединява зърнопроизводителите от Варненска област, съобщиха от пресофиса на браншовата органицация. Председател на Асоциация Камчийска долина е Мартин Балулов – зърнопроизводител от 2012 г., собственик на винарска изба и цех за месни деликатеси, пише още в съобщението.

В допълнение се казва, че приемането на новия член се случи по време на провеждането на Общо събрание на НАЗ и е гласувано единодушно от всички регионални сдружения.

„Учредяването и присъединяването на Асоциация Камчийска долина е знак, че НАЗ расте и се развива в правилна посока. Имаме запитвания и от други региони, които искат да станат наши членове, което говори, че все повече колеги усещат острата нужда да бъдат представлявани от добре структурирана организация. НАЗ ще отстоява наравно интересите на фермерите от новата организация и заедно вярвам, че ще успеем да постигнем устойчивост в сектора“, е заявил през форума Илия Проданов, председател на НАЗ.

(пз)

Снимка: НАЗ