Пакетни предложения на Байер в житни култури за Сезон 2020 – максимално ефикасни и изгодни за фермерите

By on 21.02.2020 0 185 Views

И тази година – в началото на Сезон 2020, екипът на Байер КропСайанс за България организира традиционни професионални срещи със земеделски производители в 3 локации, отчитайки спецификата на производството в различните региони на страната.

На срещата в РИУ Правец (13. 02. 2020 г.), Жечо Мурзов, Търговски директор на фирмата за България, поздрави присъстващите  земеделци от Северна, Централна и Западна България и каза: – Позицията на фирма Байер, на българския пазар, по отношение на растителната защита става все по-устойчива и ежегодно бележи ръст. През последните 3 години пазарният дял на фирма Байер ежегодно расте. И по отношение на семена царевица  – през миналата година, новата компания Байер е тази, която бележи ръст в продажбите на българския пазар. Мисията на Байер е да даде възможност на всеки от вас, производителите, да бъде успешен и за в бъдеще.

Той представи и пакетните предложения на фирмата, които с комбинацията си от иновативни продукти на по-добра цена, предизвикаха подчертано голям интерес сред производителите.

-Това, което ще предложим тази година е новият Пауър пакет, който ще съдържа Секатор Пауър и Солигор, като се връщаме на старата пропорция– 2 литра Секатор с 10 литра Биопауър – който е безплатен, плюс 15 литра Солигор, съобщи Ж. Мурзов и поясни: – Това е комбинация за 200 декара и с това ние искаме да ви покажем, че сме уверени, че в комбинация с Биопауър –  Секатор може да работи безупречно в доза 10 мл/дка.

Другият пакет е Секатор Пауър/Фалкон. Той е за земеделци, които искат да ограничат разходите си, като този пакет може да бъде използван за две фунгицидни третирания в ниската доза от 50 мл/дка (Фалкон), както и Секатор за широколистните плевели. Аз препоръчвам при второто третиране да отидете на по-висока доза – 60 мл/дка Фалкон. Причината Фалкон при първото пръскане да може да бъде използван в ниската доза е, че освен на Секатор, Биопауър помага и за по-доброто действие на Фалкон.

Продължаваме инициативата от миналата година: Атлантис Флекс заедно с Фалкон, като при закупуване на 5 пакета Атлантис Флекс с Фалкон, вие ще получите от вашия регионален представител 5 литра безплатен Фалкон.

И нещо, което от 4 години предлагаме на българския пазар – Пума промо пакет. Чрез този пакет искаме да предложим на вас, българските земеделци, да купите оригинален продукт на цената на генеричен. Комбинирайки Солигор с Пума промо, вие, може да получите Пума на цената на всеки генерик, който в момента съществува на пазара, но получавате оригинален продукт. Миналата година този пакет имаше изключителен успех и пакетите не стигнаха. Затова, ако имате намерение да използвате Пума промо, поръчайте го по-навреме, за да няма неприятни изненади.    

 (ПЗ)

(Б. р. –  Презентации на иновативни продукти и решения на Байер в житни култури за Сезон 2020  – ще публикуваме в бр. 3/март 2020 г. на сп. „Практично земеделие”, който ще бъде разпространен на вестникарския пазар в страната на 07. 03. 2020 г.)

 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *