Отворената селскостопанска мрежа (OpenAg™) – мисията на UPL за устойчив растеж на всички, без ограничения и без граници

By on 10.03.2020 0 171 Views

 

Ø  И българските земеделци в обхвата на OpenAg™

В навечерието на международното изложение АГРА 2020 (18.02.2020 г.), в залите на хотел „Санкт Петербург”, гр. Пловдив, мениджмънтът на UPL за България организира професионална среща-семинар с ключови клиенти – земеделски производители, партньори и експерти в селскостопанския бранш от цялата страна. Срещата, в която участваха над 200 гости, премина при изключителен интерес. Професионално подготвените презентации, излъчените видеоматериали и филми бяха съпътствани с експертни коментари и доказателства от практиката на водещи земеделски стопанства, които работят с продукти и решения на UPL.

Елеонора Маркова, Управляващ директор на UPL за България(на снимката) поздрави присъстващите и им благодари за участието в срещата. Тя каза: „Радвам се, че след малко повече от 10 месеца, мога да представя новата компания UPL (United Phosphorus Limited), която през 2019 г., окончателно придоби Ариста ЛайфСайънс и която всички познавате.”  Представяйки професионалната си кариера, Е. Маркова заяви, че за нея е огромна чест – повече от 10 години да бъде част от земеделския бранш и заедно с всички – да работи за развитието на земеделието в страната.

Новото лого на UPL символизира динамиката в бранша, и не само в бранша, също и бързината, с която компанията успява и залага като цел за в бъдеще: да прави промени в много добра посока,  добави Е. Маркова и заяви: „Една такава посока и цел е Отворената селскостопанска мрежа (OpenAg™) – новата фирмена идентичност на UPL, осигуряваща устойчив растеж за всички. Без ограничения, без граници”.

„Стартирането на новата идентичност на UPL – OpenAg™, е за всички, включително за Вас, нашите  ценни клиенти и партньори в България”, обърна се към форума Елеонора Маркова. Тя представи екипа си и подчерта, че всички заедно търсят път към промяната, за да помагат все повече на българските земеделци да бъдат по-успешни.

 В срещата участваха и изнесоха презентации: Алан дю Рю, Никола Крет, Дамир Томашевич и Естебан Коломбо – от висшия мениджмънт на UPL за Европа.  Презентациите им обогатиха тематиката и показаха неоспоримия ангажимент на компанията и към българското земеделие. UPL e глобален лидер в хранителните системи, сега сред първите 5 компании за селскостопански решения в световен мащаб.

 В последвалите презентации и излъчени филми подходът OpenAg™ бе представен детайлно.Чрез този походUPL се ангажира с постоянни инвестиции в научни изследвания, технологии, производителност и устойчивост на околната среда. Инициативите на компанията следват път на отговорно усъвършенстване за постигане на иновативни решения, подпомагащи растежа на земеделските производители.

Накратко за UPL:

United Phosphorus Limited е фамилна компания, създадена на 29 май 1969 г. Понастоящем е петата най-голямата компания за агрохимикали в света. Притежава 48 производствени мощности в 14 държави. Реализира продажби в над  130 държави. За компанията работят 10 300 служители в световен мащаб. До момента притежава 1023 защитени патента. 12 400 регистрирани продукти в страни от цял  свят.

По темата работи: Яна Брезовска

Очаквайте следващата ни публикация на тема:  Растителнозащитни технологии, нови продукти, в т. ч. и биостимулатори  за житни култури на UPL за България – Сезон 2020

 (Б. р. – Пълният текст и повече подробности  от презентацията на UPL за България – може да прочетете в бр. 3/март 2020 г. на сп. „Практично земеделие”, който от 07. 03. 2020 г. е на вестникарския пазар в страната.)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *