• Home
  • Растителна защита
  • торове
  • семена
  • Синджента – Експертите в семената Кампания ранна заявка от Синджента – за поредна година на разположение на земеделските производители в България

Синджента – Експертите в семената Кампания ранна заявка от Синджента – за поредна година на разположение на земеделските производители в България

By on 26.10.2020 0 206 Views

 Интервю на praktichnozemedelie.com с Илияна Евтимова, Маркетинг Мениджър Семена Царевица и Житни Култури, Синджента България

 Г-жо Евтимова, защо отново и тази година  Синджента България организира кампания „Ранна заявка семена Царевица 2020 г.“? Какви са целите, които си поставя мениджмънтът на фирмата и каква е пряката полза за българските производители на царевица?

 И тази година за улеснение и удобство на нашите клиенти, в края на септември, стартирахме кампания за ранна заявка на семена царевица и слънчоглед, за да могат земеделските производители да си заявяват предварително желаните от тях хибриди и същевременно да получат 10 лева бонус на всяка торба, заявена до 23.12.2020 г.

От  този сезон Синджета Българияимаспециализиранекипзасемена.

 

Целта ни е да сме близо до фермерите, да ги подкрепяме с препоръки и съвети, да отговорим на въпросите им, така че да спомогнем за техните високи резултати.

Във всеки район на страната, експертите ни са на разположение и с удоволствие ще консултират всеки земеделски производител, за да могат те да достигнат пълния добивен потенциал на семената на Синджента и да постигнат добри икономически резултати от дейността си.


Кои от хибридите царевица на Синджента, са включени в листата за ранна заявка?

 -Практически, всички хибриди от портфолиото ни. В сегмента със семена царевица и този сезон запазихме добрата традиция да предлaгаме НОВИ ВИСОКОДОБИВНИ ХИБРИДИ на българските производители:

1.Иновацията за високи добиви SC 3608 с ФАО 360;

2.Интензивният хибрид за професионалисти СИ Инфинити с ФАО 410;

3.Топ хибридът на бъдещето СИ Минерва с ФАО 450;

4.Високодобивният СИ Кариока с ФАО 480.

 Последните две години представихме на пазара ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ АРТЕЗИАН – хибриди от новата елитна генетика на Синджента, които осигуряват до 15 % пo-високи добиви, в сравнение с конвенционалните хибриди.

 СИ Премео

С изключителен успех и високи резултати на полето се представи СИ Премео с ФАO 400, хибрид от технологията Артезиан. Още в първата си година на пазара се превърна в най-продавания ни хибрид и зае позиция сред най-добрите на пазара в групата.

В листата ни са и доказалите се: СИ Скорпиус с ФАО 240, СИ Коринтос с

ФАО 310, СИ Орфеус с ФАО 360, както и феноменалният СИ Феномен с ФАО 160 –хибридът лидер на пазара в ранна царевица. Всичките са хибриди от новата елитна генетика на Синджента от технологията Артезиан!


Бихте ли откроили предимствата на хибридите царевица от Новата технология на Синджента – Артезиан? И какво могат да очакват производителите от тези продукти, в условията на трайно очертаващ се и циклично повтарящ се период на засушаване в страната, както и липса на обективни условия за напояване?

Качеството на предлаганите семена е от основно значение за Синджента!

Всеки от Вас, който държи на качеството и прецизността при сеитба е оценил калибрираните и чисти семена на Синджента. Стандартите ни са високи и за професионалисти на световно ниво.

Както вече споменах, през последните две години представихме на българския пазар иновативната технология Артезиан. Хибридите от тази нова елитна генетика на Синджента, осигуряват до 15 % пo-високи добиви при липса на достатъчно валежи, в сравнение с конвенционалните хибриди. Тава е потвърдено и от практиката на водещи производители на царевица в страната, при полеви опити на Синджента, при различни типове почви и различни климатични условия в регионите.

Хибридите от технологията Артезиан се характеризират с:

-по-устойчиви добиви в годините с недостатъчни валежи или на полета, с различни почвени видове и променлив капацитет за задържане на водата;

-преобразуване на по-висок процент налична вода в зърно;

аксимизиране добива при идеални условия;

-по-висок добив при стрес от засушаване.

 От името на целия ни екип пожелавам успешен предстоящ сезон на българските земеделци и бих искала да подчертая още веднъж, че могат да разчитат изцяло на експертите от екипа на Синджента България – Семена, защото имаме общи цели – развито и конкурентноспособно българско земеделие.

 

-Благодаря, Ви

 Въпросите зададе: Яна Брезовска, гл. редактор на сп. „Практично земеделие” и уеб страницата: praktichnozemedelie.com

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 Предсатавяме, Ви:

 

ЕКИП ПРОДАЖБИ – СЕМЕНА – Синджента България

 

Деница Шукина, Добромир Гатев

Димитър Джумерски, Златко Димитров, Емилиян Блажев, Евгени Енчев

 

 

Красимир Коев,Светозар Стойчев, Александър Александров, Кремена Бурназова

 

Лилия Бончева, Венелин Леков

 

Ненчо Ненчев, Любомир Вълчев

 

Станислав Матев, Боряна Златинова, Джюнейт Галиб, Габриела Матева

 

Желю Енев, Ростислав Пенчев

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *