SAATEN UNION – портфолио 2022 – персонален подход при избор на хибриди слънчоглед и царевица за успешен сезон

By on 13.01.2022 0 211 Views

Започнете всичко, което трябва да се използва от всяко едно производство и трябва да отговаря на редица условия:

-Стабилни и адаптивни за всички райони на отглеждане в страницата.

-С висок добивен потенциал, дори и в сухи и неблагоприятни години.

-Със стабилни добиви, независимо от почвено-климатичните условия.

 -С мощна и дълбоко проникваща коренова система, което позволява усвояването на хранителните вещества и водата през цялата вегетация.

В нашето портфолио за 2022 г. ще откриете:

 

 Сурими CL

Слънчогледови хибриди с високо маслено съдържание и от всички технологии при производството: СУБЕЛА CL, ДРАЙВЪР CL, СУРИМИ CL, СЪРПРАЙЗ CLP, LORET CLP, ДАВЕРО SU, АВСТРАЛИЯ – за качествена продукция, с високо маслено съдържание и добиви, достигащи над 450 кг/ дка. 

 Реплик

 Високодобивни царевични хибриди за зърно : ПИАФ, ЕКЛАТАНТ, КАБАНЕРО, ЮДОКА, КАЛИ, БАДИАНЕ, БАРИНГТОН, РЕПЛИК, ПИАТОВ, СУ РАПИРОЛ, ЕЛДАКАР и силни такива: НОВИАЛИС, AS170SILAZ, демонстрации, тестове, AS170SILAZ надминаващи 1000 кг/дка при неполивни условия, отговарящи на изискванията и на най-претенциозните производители.

•За онази част от производителите, които искат да защитят посевите си още от сеитбата, предлагат и третирани с инсектицид семена от царевичните хибриди: БАДИЯНЕ, БАРИНГТОН, РЕПЛИК и ЕЛДАКАР. 

Традициите в производството са отживелица. В външно време фермерите са създадени пред много и различни изисквания, които могат да се справят успешно само с новаторски подходи, правилни решения и отдаден партньор. 

Ние вярваме, че персоналният подход е ключов при избора на хибрид. Познаваме в дълбочината на хибридите, които предлагаме и знаем, че всеки един от тях е много добър на точно определено място. Няма такова нещо като универсален хибрид, защото нашият екип е на хотела, за да помогне в избора, да препоръча най-добре за всяко едно поле, за да се осведомите за информация, знания и опит и да добавите повече стойност в ежедневната работа на всеки един единствен фермер. 

Освен това, не бива да оставяме на заден план и качеството на продуктите, които ви предоставяме. А то е немско, на най-високо ниво. Можете да бъдете сигурни, че компромис със семена при нас няма. Гарантираме ви, че получавате само и единствено най-доброто.

И както всяка година, през 202 отново можете да прочетете нашата програма за бонуси, благодарение на която покупката не семена за вас е още по-изгодна.

За повече информация – проверете на www.saaten-union.bg или се свържете с търговските ни представители. 

 

Б . р. – Статията е публикувана в бр. 1/януари 2022 г. на сп. „Практично земеделие“. Изданието може да бъде намерено в разпространената мрежа, в цялата страна, от 11.01.2022 г.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *