• Home
  • Технологии
  • РАПИЦА от Лидер Консултинг с марката SAATBAU LINZ – бърз старт, толерантност на болести, ефективност при усвояване на азота

РАПИЦА от Лидер Консултинг с марката SAATBAU LINZ – бърз старт, толерантност на болести, ефективност при усвояване на азота

By on 04.07.2022 0 384 Views

Австрийската селекционна компания SAATBAU LINZ е синоним за качество на зърното, качество на семената, качество на обслужването.
Това успя да докаже ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ в България като техен официален представител вече 7 години – с много опити, много консултации, статии, презентации и професионализъм.
За този сезон вече се разпространява новият продуктов каталог ЕСЕН 2022.


На пазара, SAATBAU LINZ стана известна не само със своята златна житна селекция, но и с перфектната селекция на царевица, с незаменимата люцерна ЛА РОКА, богато портфолио фуражни култури и големият набор междинни култури и смески. Освен това се предлагат и внасят почти всички видове семена от полски култури – рапица, слънчоглед, бобови, тревни смески и т.н.
В сегмента рапица най-новите предложения са рапичният хибрид ПИРОЛ и линейният сорт ИГИ. SAATBAU LINZ работи основно по селекцията на линейни сортове, каквито предлагаме вече 7 години в България, но има и хитови хибридни сортове рапица, които с успех се отглеждат от най-верните почитатели на тази култура.


Основен хит от миналата година е хибридът АНГЕЛИКО. Селекцията е супермодерна, в сътрудничество с най-известните селекционерски къщи на рапица и е както високодобивна и високомаслена, така и с агрономически характеристики, които са търсени и важни в съвременното производство – толерантност на болести, лесна жътва, неразпукване на шушулките, бърз старт и бърза регенерация и вече, и висока ефективност при усвояване на азота.


Допълнителна информация:
моб.: +359 886 628 775
e.marinova @ leader-consulting.bg

https://www.leader-consulting.bg