• Home
  • Растителна защита
  • торове
  • семена
  • <span class="bread-current bread-5070" title="КАМПАНИЯ 2022 – Атрактивни предложения рапица от ЛИДЕА нова селекция">КАМПАНИЯ 2022 – Атрактивни предложения рапица от ЛИДЕА нова селекция

КАМПАНИЯ 2022 – Атрактивни предложения рапица от ЛИДЕА нова селекция

By on 10.07.2022 0 354 Views

Новите предложения

при конвенционалната рапица са ЕС Навиго и ЕС Амадео, които допълват есенните предложения в ранната и средно ранната група. ЕС Навиго е хибрид с висок потенциал и приспособимост, а ЕС Амадео е с отлично съотношение на ранозрелост, добив и качество на зърното. Толерантен на синя китка.

ЕС Цезарио е хибрид, който се доказва на полета, където другите не успяват. Рентабилен и надежден, с бърз старт напролет и ефективно усвояване на влагата.

В Клиърфийлд технологията новото предложение за сезона е ЕС Талел CL, средно ранен хибрид с най-високо ниво на устойчивост към ниски температури и разпукване на шушулките. Добре познатият ЕС Децибел CL, един от лидерите на пазара в тази технология, е съчетание на висок добив и чисти от плевели полета. CS Калкулати CL е генетика от ново поколение, с много добра адаптивност и много добър фитосанитарен профил.

Повече за продуктовата листа на ЛИДЕА, както и всички програми и инициативи, може да намерите при най-близкия до Вас търговски представител, както и на www.lidea-seeds.bg