Байер – избери превъзходството в царевица

By on 15.11.2022 0 422 Views

Байер КропСайанс България обяви началото на кампания семена царевица под наслов „Избери превъзходството в царевица“. Компанията предлага цялостна технология за успешно производство на царевица, включваща генетика от последно поколение – FieldShield, семена с инсектицидно третиране – Акселерон Елит, селективни продукти за растителна защита и не на последно място – експертна консултация.
През 2022 г. Байер обяви FieldShield – портфолио от топ хибриди, от които ще получите най-високи резултати, в благоприятни години и устойчиви и стабилни добиви в по-тежки условия. Това са продукти, характеризиращи се с висока толерантност към климатичен стрес, добив над средния в неблагоприятни условия, а при интензивна среда – отличаващите се с най-високите резултати. Изключително пластични хибриди, които гарантират възвръщаемост на инвестицията, а в благоприятни условия – максимална печалба.
Сега FieldShield портфолиото се разраства, като на българския пазар компанията предлага 5 хибрида: DKC4098; DKC4109; DKC4611, DKC5016 и DKC5092.
Acceleron Elite е инсектицидно третиране на хибриди царевица Декалб за защита на инвестицията от самото начало. Третирането действа в почвата и чрез газова фаза в радиус от 3 cм около зърното. Инсектицидът се разпространява бързо, като прониква в кутикулата на насекомото и действа на нервната му система, причинявайки бързо спиране на храненето и смърт. Продуктът действа срещу телени червеи и има подтискащ ефект срещу ларвата на диабротиката.
И ако трябва да се обобщят ползите от Акселерон Елит, то те са много. Важно предимство на фабрично третираните семена е, че се ползват партиди с най-добри характеристики. Прецизното дозиране на инсектицида във фабрични условия, както и използването на полимер против разпрашаване ви дава по-добро и сигурно действие, по-високо ниво на безопасност за земеделските производители и техните служители, и не на последно място се избягва рискът от намаляне на кълняемост и кълняема енергия. Освен това фермерите получават продукт с доказан произход и качество.
Байер КропСайанс анонсира както 20 евро отстъпка за всяка заявена торба, при издаден ваучер до 31.01.2023 г., така и промоционална оферта с безплатни количества при закупуването на хибриди Декалб в комбинация с хербицида Мерлин Флекс.

Повече информация за продуктите, както и за промоционалните оферти може да научите на : www.cropscience.bayer.bg; www.dekalb.bg, както и от представителя на Байер за вашия район.