Arc™ Farm Intelligence – новото мобилно приложение на ФМС за мониторинг на царевичен стъблен пробивач и нощенки в царевица

By on 02.05.2023 0 351 Views

Днес производителите на царевица са изправени пред нови предизвикателства и непрекъснато променящи се изисквания по отношение на контрола на неприятелите. С цел да защитят добивите и рентабилността на стопанствата си, да подсигурят висококачествена продукция и да намалят вредното въздействие върху околната среда, земеделските производители се нуждаят от по-надежден начин да разберат кога точно ще бъде следващата заплаха от неприятели.
С помощта на Arc™ Farm Intelligence, силата да предвидите следващото нападение от неприятели сега е във вашите ръце!
Усъвършенствана и лесна за използване технология, която позволява да следите степента на нападение на царевичен стъблен пробивач и нощенки и да вземате решения за справяне с вредителите с по-висока степен на точност и увереност.
Arc™ Farm Intelligence е ново мобилно приложение от ФМС Агро България. Благодарение на мощните прогнозни анализи, съчетани с автоматично разпознаване на неприятелите и метеорологични сензори на полето, приложението Arc™ farm intelligence генерира информация в реално време за вашите полета, като предвижда опасността нападение от неприятели през следващата седмица с до 90% точност. С Arc™ farm intelligence можете да бъдете нащрек за възникващи заплахи и да използвате продуктите за растителна защита точно там, където и когато са необходими, за по-устойчив и икономически ефективен контрол.

Всеки земеделски производител, който има интерес да използва приложението, може да го свали безплатно от:

За да научите повече за Arc™ farm intelligence, посетете www.fmcagro.bg

или се свържете с търговски представител на ФМС Агро България.