• Home
  • Новини
  • Българските оранжерийни производители представят производството си на световната сцена за пресни продукти – FRUIT ATTRACTION 2023
03.10.2023

Българските оранжерийни производители представят производството си на световната сцена за пресни продукти – FRUIT ATTRACTION 2023

By praadmin 0 103 Views

България се представя на FRUIT ATTRACTION 2023 в Мадрид с първокласни
пресни продукти и атрактивен цветен щанд, съобщават от Българската асоциация на оранжерийните производители в България (БАПОП).

Багрите и вкусовете на плодовете и зеленчуците, родени от слънчевата ни земя, отново ще впечатляват посетителите на най-голямото изложение в сектора от 3-ти до 5-ти октомври в испанската столица, се казва в съобщението. Участието на родните производители се организира от Българската асоциация на оранжерийните производители в България (БАПОП), с подкрепата на Министерство на земеделието и Държавен фонд „Земеделие“. Колективният щанд на страната ни е в палата 10, щанд 10G16, където продукцията си представят фирмите „Грийнс” ООД, „Дейв-2007“ ЕООД, „Екофрут К и К“ ЕООД, „Геосемселект“ ООД, „Агро Нестум Кооп“ЕООД, ЗП Петя Нановска.

В допълнение се подчертава, че тази година участието е още по-ключово, заради юбилейното 15-то издание на панаира, организиран от IFEMA MADRID и FEPEX. Изложението се готви за най-голямото участие в своята история – с 2000 компании-изложители от 56 държави, повече от 64 000 квадратни метра изложбена площ и очаквано присъствие от 90 000 професионалисти от 135 страни.

(ПЗ)