05.03.2024

БАЙЕР: Промоционални пакети в житни култури за пролетната кампания на 2024 година

By praadmin 0 145 Views

Байер КропСайанс и през тази година има удоволствието да предложи за пролетната кампания не само доказани и ефективни решения за растителна защита, но и много изгодни промоционални пакети. Байер подкрепя земеделските производители, защото е близо до тях и знае, че годината няма да е лесна, като те могат да се възползват от комбинирани и индивидуални предложения за оптимална защита от болести и неприятели.

• Хусар® Клас и Солигор® – пълна защита в пшеница на преференциална цена

Най-актуалният пакет за първо третиране в пшеница е 24 л Хусар® Клас и 60 л Солигор®. Фермерите получават преференциална цена и за двата продукта. Пакетът е за 800 дка, но при закупуване на по-голямо количество – на всеки 100 л Солигор® бонусът е 10% или 10 л повече в полза на фунгицида.


• Двойна оферта за двойна защита със Солигор® в комбинация с някой от хербицидите Хусар® Клас, Секатор®ОД, Пума®Супер
При закупуване на 100 Л Солигор® в пакет с някой от изброените хербициди, ще получите 10 % БОНУС КОЛИЧЕСТВО СОЛИГОР® – Секатор®, Пума® Супер или Хусар® Клас.

Пасифика®Експерт е с преференциална цена. За всеки 10 кг – бонусът е 1 кг, като промоциалното предложение важи до 01.03.2024 година. След този период продуктовият бонус ще бъде в размер на 5%, или за всеки закупени 20 кг – БОНУС 1 кг Пасифика® Експерт.

• Зантара® – за отлична защита от болести
За защита от болести в житните култури, Байер представя промоционалното предложение на Зантара® – на всеки закупени 100 л Зантара® се предоставя 5 л продуктов бонус Зантара®.
• Доказаният инсектицид Децис® 100 ЕК с 10% продуктов бонус
Децис® 100 ЕК е инсектицид от Байер за предпазване от листни въшки, житни мухи и други неприятели в началото на вегетацията.
За всеки закупени 10 л Децис® 100 ЕК получавате допълнително 1 л Децис® 100 ЕК.


За повече информация посетете www.cropscience.bayer.bg или се свържете с регионалните представители на Байер.