РАПУЛ България – ДИНАМИК и КИКЪР – нови хибриди рапица с отлични агрономически характеристики

By on 10.06.2020 0 162 Views

Вече повече от 10 години РАПУЛ България е неизменно до вас – българските производители.  Започваме с надежда всяка една есенна кампания, борим се за Вашите и нашите очаквания, изживяваме всички капризи на времето и се радваме на постигнатите резултати.

 Всичко това с Вас и за Вас. Защото това е нашата цел, работа, отговорност и призвание.

 Свидетели сме на катаклизмите, които рапицата преживява в последните години. Климатичните промени имат основна заслуга за това, а развитието и разпространението на болести и неприятели ни поставят пред нови и различни предизвикателства. Но ние не се отказахме, напротив  – това ни мотивира още повече и неуморната работа на нашите сeлекционери и научно-изследователски екипи дава своите резултати.

 С увереност и гордост днес заставаме пред Вас, защото повече от всякога сме убедени в качествата на нашите рапични хибриди и сме готови да гарантираме постигане на отлични резултати. Професионализмът и компетентността на нашия екип, готов да откликне по всяко време на Вашите нужди,  са добавената стойност на цялостното обслужване от РАПУЛ.

 

 ЕДИМАКС CL, Каменна река, 15. 05. 2020 г.

Портфолиото ни за 2020 година включва познати и доказали се хибриди рапица, които са мощни, бързо растящи, здрави (ген за устойчивост на Фома RLM 7): ДАЛТОН, ДАРИОТ, ФЕНИКС CL, както и най-продавания клиърфийлд хибрид у нас – ЕДИМАКС CL.

 Заедно с тях са и  новите ни попълнения: ДИНАМИК – ново поколение хибрид, съчетаващ в себе си отлични агрономически характеристики с изключителен фитосанитарен профил, като най-важна за него е устойчивостта му на жълта визора (TuYV).

 

КИКЪР

Климатичните промени пък наложиха създаването на КИКЪР – толерантен на стрес и засушаване, нова устойчивост на Фома, благодарение на допълнителния ген APR 37.

 Така ние Ви предоставяме пълно портфолио, което може да задоволи и най-взискателните стопани, да Ви даде възможност за различни срокове на сеитба, които при необходимост да съобразите с климатичните условия и в същото време да се отблагодари с добив и качество.

 Защото ПОЗНАВАМЕ РАПИЦАТА В ДЕТАЙЛИ!

https://www.rapool.bg

 Б.р. – Статията е публикувана в бр.6/юни 2020 г. на сп. „Практично земеделие“

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *