Производителност и стабилност, независимо от условията с царевичните хибриди на Lidea

By on 10.02.2022 0 183 Views

И тази година земеделските производители очакват стабилно и устойчиво производство, независимо от ситуацията, потенциала или климатичните условия. 

До края на кампанията, можете да се възползвате от бонусната програма на Lidea. При заявка на 10 торби от който и да е продукт в портфолиото слънчоглед и царевица, сега получавате 1 торба бонус.

Представяме ви нашите продукти, плод на мащабни проучвания на генетичния материал на различни групи царевица.

Tropical Dent® осигурява важния хетерозисен ефект и широк генетичен диапазон. Това носи преимущества на хибридите от тази селекция като по-висок добив, по-голяма стабилност и по-бързо отдаване на влагата, взимайки най-доброто в генетично отношение и от двете изходни групи.

•В отговор на глобалното затопляне и засушаване, селекционерите на Lidea създадоха единствения по рода си продукт – HiCorn. Той комбинира два допълващи се хибрида, за да подсигурят цъфтежа и опрашването – критичен период в развитието на царевичното растение. HiCorn – по-голяма сигурност на полето и гарантиране на добива дори и при неблагоприятни условия.

DuoSilo е уникална концепция, създадена за животновъди, задоволява хранителните потребности на животните, увеличава млеконадоя, подобрява качеството на млякото и подпомага добрия здравословен статус на животните, като намалява риска от ацидоза.

•В най-предпочитаната от производителите, средно ранната група – ЕС Фаради е хибрид от второ поколение TropicalDent® с ФАО 340, подходящ както за екстензивно, така и за интензивно отглеждане. ЕС Милади с ФАО 350 е хибрид от Tropical Dent® технология, с изключителен потенциал за групата си по ранозрелост. Мейфлауър с ФАО 360, с много висок потенциал за добив и ранен цъфтеж.

ЕС Метод с ФАО 380 – стабилен хибрид, доказал се като лидер през годините във всички региони на страната. Хармониум с ФАО 380, пластичен  и стабилен хибрид при различни климатични условия и CS Топкапи с ФАО 390 (б. р – на заглавната снимка) – отлично представяне при интензивни и средно интензивни условия.

•Групата се допълва с Керала ФАО 420 – пластичен хибрид и надежден избор на полето. CS Керси с ФАО 440 – висок потенциал за добив с много добро качество на зърното.

•В ранната група новото предложение е ЕС Субмарин с ФАО 240, по технология Tropical Dent® и CS Григри с ФАО 280 – хибрид с високо съдържание на нишесте, подходящ за производство на брашно. 

•В средно късната група Берлиоз ФАО 530 е хибрид, подходящ както за зърно, така и за силаж. 

CS Колония ФАО 610 е късен силажен хибрид с изключителен потенциал за зелена маса.

•В сегмента циклоксидим устойчиви хибриди ЕС Блазон ДУО с ФАО 450 е решението за полета заплевелени с едногодишни и многогодишни житни плевели

•За да защита от биотични и абиотични фактори, които могат да повлияят върху развитието на растението в най-уязвимите вегетативни фази, Lidea предлага Boost&Go – комбинация със синергично действие – биостимулатор и хранителни вещества за активиране на покълването и ранните фази на развитието, защита от биотичен стрес във фазите на покълване и поникване и специално покритие за по-добро третиране и намаляване на разпрашаването.

www.ldea-seeds.bg

Лидея България

1407, София

бул. „Никола Вапцаров”, 53В, ет. 3, офис 6

тел.: 02/868 4316

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *