Стартира консултантската кампания „Очертавай с Лидер Консултинг!”: МЕЖДИННИТЕ КУЛТУРИ – бъдеще за почва и земеделие

By on 26.03.2022 0 193 Views

Като лидери в сегмента междинни култури, заедно със старта на т.нар. „очертаване“,  експертите на ЛИДЕР КОНСУЛТИНГ стартират консултантска и търговска кампания за новия сезон междинни култури.

Междинните култури са средство за почвено плодородие при всички технологии, вярват и знаят от Лидер Консултинг, и затова, като утвърдена фирма в България за агрономическо консултиране и цялостно управление на земеделското производство, се ангажират да предоставят професионални знания на производителите за успех и по-голяма икономическа полза от отглеждането им. Най-силният лост и обективни предпоставки за постигане на тези цели е приложението на оригинални семена,   иновационни технологии и агротехника, доказала се в практиката.

Кампанията „Очертавай с Лидер Консултинг!“ е не  просто продажба на семена за зелени технологии, а е дългосрочна грижа за опазване на почвеното плодородие и здраве, посочват от фирмата – постоянен партньор и представител в нашата страна на марката SAATBAU LINZ – австрийската селекция и семепроизводство – еталон и при междинните култури.

От Лидер Консултинг разпространиха онлайн изданието на новия си фирмен Каталог 22 – „МЕЖДИННИТЕ КУЛТУРИ – Бъдеще за Почва и Земеделие”,  в който земеделските производители ще намерят кратка агрономическа характеристика на познатите им вече всички култури, а също и нови предложения, нови смески и някои разсъждения за управлението на почвения живот. Предстои и печатното издание на каталога скоро да бъде при производителите –  по пощата или чрез лично посещение от агроном на фирмата. 

Тази година не е като другите, подчертават от Лидер Консултинг. Геополитическите проблеми засягат и суровините за селското стопанство, така че не чакайте последния момент – консултирайте се сега, планирайте сега, поръчайте сега!

Допълнителна информация:

тел.: 0886 628775

e.marinova@leader-consulting.bg

 

www.leader-consulting.bg

 

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *