За обеззаразителната есенна кампания – UPL България с БОНУС ПРОГРАМА и изгодна оферта

By on 15.06.2022 0 470 Views

На специализираното изложение БАТА АГРО, през май 2022 г., UPL България представи на земеделските производители БОНУС ПРОГРАМАТА на фирмата, с която стартира обеззаразителната есенна кампания.
Офертата е изгодна и включва: При закупуване на продукт от серията РАНКОНА, независимо кой от тях, UPL предлага на земеделците бонус – Цитрин Макс за 20% от площите, третирани с един от обеззаразителите на фирмата.
Специално за сп. „Практично земеделие” и www.praktichnozemedelie.com, Георги Борисов – Търговски мениджър на UPL за България, коментира качествата на обеззаразителите, които фирмата предлага на българския пазар.
Ето какво сподели експертът:
-По отношение на растителнозащитната технология при житни култури, сега – пред прага на обеззаразяването на семената на пшеницата – поставяме фокус върху тази много важна практика. С нея стартира технологията ни в пшеница. Както е известно, UPL има традиции в производството на ефикасни фунгицидни обеззаразители за пшеница, ечемик и др. житни култури. От две години присъстваме на българския пазар и с инсектициден обеззаразител – СИГНАЛ 300 ЕС. Продуктът е регистриран за обеззаразяване на семена от пшеница, ечемик, овес и ръж. Фунгицидните обеззаразители на фирмата и инсектицидният обеззаразител СИГНАЛ 300 ЕС са напълно смесими в процеса на третиране на семената. Фунгицидните ни обеззаразители са два и са разпознаваеми от земеделците: РАНКОНА 15 и РАНКОНА РОЯЛ (с други търговски имена РАНКОНА И-МИКС и КОНИМА). Те се предлагат в иновационна микроемулсионна (МЕ) формулация, при която няма никакво разпрашаване, изключително добре покрива семената, което от своя страна гарантира отлична защита от патогени. Работата с обеззаразителите на UPL е улеснена. Работи се в безопасна за опeраторите среда – без мирис и разпрашаване. Но разбира се, на пазара се предлагат и редица други обеззаразители (от конкурентни фирми – б. р.), които са с други формулации и по време на приложението им има отделяне на прах, което затруднява работата на изсяващите апарати на сеялките и в същото време не са толкова безопасни за работещи с тях. СИГНАЛ 300 ЕС в голяма степен елиминира този проблем, поради това, че в него, към активното вещество има добавени прилепители, омокрители, които прилепят и стопират напълно разпрашаването.
(ПЗ)

На снимката: Екип на UPL България