• Home
  • Технологии
  • Семена от грах, пролетен ечемик, овес соя, люцерна, микс от покривни култури на атрактивни цени от SAATEN UNION Romania SRL
27.02.2024

Семена от грах, пролетен ечемик, овес соя, люцерна, микс от покривни култури на атрактивни цени от SAATEN UNION Romania SRL

By praadmin 0 163 Views

Пролетното портфолио’2024 на SAATEN UNION се характеризира и с други култури, като два средно ранни сорта грах – ТОРПЕДО и КРОНОС – със жълти зърна и високо съдържание на протеин, два средно-ранни двуредови сорта пролетен ечемик – ФАНДАГА и АКОРДИН, добре познатия на българските фермери средно-ранен, високо продуктивен сорт овес – СКОРПИОН и няколко сорта соя.
Едно от „бижутата“ в пролетната ни селекция е сухоустойчивият, високо добивен, с отлична фуражна стойност сорт люцерна – АДОРНА.
SAATEN UNION e световен лидер в производството на междинни и покривни миксове, както и сертифицирани компоненти за тях. Тази иновация осигурява подкрепа на фермерите в преодоляване на климатичните предизвикателства и покриване критериите на ЕС по плана за възстановяване и развитие на земеделските райони.
За скоро станалата известна дерогация на угари за 2024, освен вече споменатите бобови култури, разполагаме в наличност и с възможност за бърза доставка на два ценово атрактивни покривни микса: VITERRA MP (бял синап + фацелия + овес) и VITERRA MR (бял синап + пролетна ряпа + овес).

Всички изброени по-горе продукти можете да намерите чрез търговската структура на нашият партньор за България – СУММИТ АГРО.

www.saaten-union.ro
0878 70 9321

www.sab.bg
02/962 49 01

На заглавната снимка: Грах КРОНОС